Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
listopadu

Divadlo v Řeznické

Divadlo v Řeznické

zpět na výpis akcí
 

Dopoledne pohádka Český Honza, odpoledne představení Rest a Vražedný pátek, večer workshop herectví a koncert Olats Otesoc.

Datum:16. 11. 13
Čas:11:00 - 23:59
Kategorie:

Noc divadel program:

 

11,00 ČESKÝ HONZA / LokVar.

Loutková pohádka pro děti od tří let, která začíná na peci a končí královskou svatbou. Povede se Honzovi rozhoupat a vyzrát na čerty, draka a loupežníka? A vybrat si tu správnou nevěstu? No jo, hodně otázek a pomoct můžete i vy. Nový text o Honzovi napsal dramatik Vit Peřina na motivy pohádek o českém Honzovi. Vítkův Honza není hloupý, ale hodný... spíš teda neroz-hodný:-)

napsal: Vit Peřina, režie: Michaela Homolová, výprava: Barbora Hubená, hrají: Lokajová/Varga/Veliký

Pro děti od 3 let. Délka: 50 min. Cena vstupenky: 50,- Kč 


16,00 REST / Marek Hejduk

Bývalý disident Ferdinand Vaněk a„oni“. Bez ohledu na změnu poměrů se staří protivníci opět utkají. A tentokrát už naposled! Scénické čtení hry, která se dostala až do finále dramatické soutěže o Ceny Alfreda Radoka 2012 a zároveň tato hra vyhrála v soutěži o nejlepší autorský text Divadla v Řeznické. Marek Hejduk vrací ve svém dramatickém debutu na divadelní prkna postavu her Václava Havla, aby ukázal, že zatímco některé věcí se mění, jiné nikoliv. Nebo přece jen?

Účinkují: Marek Hejduk, Aleš Balda, Milan Špale, Tomáš Vlček, Pavel Urban, Pavel Betka, Turdus Philomelos. Délka scénického čtení: 45 min. Cena vstupenky: 50,- Kč


 19,00 VRAŽEDNÝ PÁTEK / Benjamin Kuras

Absurdní ale napínavé, zcela mimořádné, hrozivé, propletené, se směsicí patosu, černého satirického humoru a napjatého stylu odvozeného ze střídání fantazie a reality. V této divadelní hře s prvky dokumentárního dramatu, je téma holocaustu uchopené velmi nekonvečně a zdánlivě kontroverzně. Jedná se o provokativní pokus přimět diváka o nazírání viny i z jiných úhlů, a zároveň přes briskní sarkasmus je to niterná humanistická zpověď člověka, kterého nečekaně dostihne minulost.

režie, výprava a výtvarné řešení: Jakub Zindulka, hrají: Stanislav Zindulka, Jakub Zindulka. Délka: 70 min. Cena vstupenky: 150,- Kč


 21,00 Řeznická (divadelní) dílna „Divadlo v noci na vlastní kůži“ – WORKSHOP HERECTVÍ

Co se děje v divadle, když se zhasne? Jak ožijí předměty z divadelního prostředí prostřednictvím vaší fantazie? Pokud se nebojíte tmy, přijďte a vyzkoušejte divadlo v noci na vlastní kůži.

Délka: 90 min. Cena vstupenky: 50,- Kč


 22,00 OLATS OTESOC

Přijďte si nás poslechnout a užít si trochu legrace. Bavíme se my, bavíte se vy!!! Vaši OLATS OTESOC

Zahrají: Marie Doležalová, sestry Vaňkátovy, Kateřina Soukupová a Jan Cina. Cena vstupenky: 50,- Kč

Kapacita sálu je omezená!!! Doporučujeme vstupenky předem rezervovat na tel. čísle 720 993 787, e-mailem: divadlo@reznicka.cz nebo on-line na www.reznicka.cz

FB stránka zde


noc divadel

Divadlo v Řeznické
Tel: 720 993 787
Řeznická 17 
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: