Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
16
listopadu

Noc divadel 2013

Noc divadel

zpět na výpis akcí
 

V sobotu 16. listopadu ožije nočním životem přes 80 souborů ze 21 českých měst!

Datum:16. 11. 13
Čas:00:00 - 23:59
Kategorie: kultura|divadla, pro děti| Kultura, Divadlo

V sobotu 16. listopadu otevřou divadla své prostory, aby umožnila divákům prožít nespočet nejen divadelních zážitků: na programu budou představení pro děti i pro dospělé, autorská čtení, workshopy a semináře, koncerty, projekce filmů a inscenací či prohlídky zákulisí.

Program probíhá v mnoha městech České republiky ve více než 70 divadlech.

noc divadel 2013
noc divadel 2013

 

Noc divadel 2013 proběhne ve většině divadel pro návštěvníky zdarma, avšak z kapacitních důvodů je nutná registrace zájemců telefonicky nebo mailem v jednotlivých divadlech. Aktivity zpoplatněné symbolickým poplatkem budou v programu označeny.

Noc divadel 2013 nabídne české veřejnosti srovnatelné kulturní vyžití jako projekty zaměřené na jiné umělecké obory – například Noc literatury či Muzejní noc. „Program začíná už dopoledne, kdy budou cílovou skupinou především rodiny s dětmi. Divadla připravila pohádky, dětské zážitkové hry a workshopy pro nejmenší. V odpoledních hodinách odstartuje i program pro dospělé, který bude probíhat až do noci, v některých prostorech až do ranních hodin. Diváci se mohou těšit na opravdu netradiční a různorodé zážitky, hrát se bude nejen na prknech velkých divadel či v menších alternativních prostorech, ale i na ulici, ve vestibulu metra či na nádraží,“ doplňuje Eliška Míkovcová, PR Institutu umění – Divadelního ústavu.

 

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: