Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
14
října

Life Sciences Film Festival

Česká zemědělská univerzita v Praze

zpět na výpis akcí
 

3. ročník multimediálního festivalu vědeckého filmu.

Začátek:14. 10. 13
Konec:18. 10. 13
Cena:Zdarma
Čas:12:00 - 18:00
Kategorie: kultura|kina, ostatní, poznání| fauna a flora, ostatní

DNA jako alfa a omega mnoha biologických oborů, voda jako základní element i jako tržní komodita, geneticky modifikované organismy jako jeden z dokladů fascinujících možností vědy – to je pouhá špička ledovce témat, která se svým návštěvníkům nabídne 3. ročník multimediálního festivalu vědeckého filmu Life Sciences Film Festival.

Od 14. do 18. října zaplaví sály a posluchárny České zemědělské univerzity v Praze-Suchdole (ČZU) příběhy o vědě, vizích, hrozbách, ale především o budoucnosti.

Během pěti festivalových dní bude na půdě České zemědělské univerzity promítnuto více než 120 snímků, proběhne řada přednášek, diskusí a workshopů. To vše doplněné o výpravné výstavní projekty.

Ačkoliv dramaturgický záběr festivalu je široký a tematické zaměření jednotlivých snímků osciluje od analýzy genomu, přes mikrobiologii, životní prostředí, chemickou kontaminaci až po nové technologické postupy a kvalitu a bezpečnost potravin, zůstává i letošní Life Sciences Film Festival věrný svému sloganu: mezinárodní festival dokumentárních filmů s tématikou zemědělských věd, potravinářství a udržitelného rozvoje

Publikum, které zdaleka netvoří jen studenti, pedagogové či vědecké týmy České zemědělské univerzity, se tak bude díky dokumentům a diskusím moci seznámit s mnoha technologickými novinkami, objevy a tématy, která aktuálně rezonují mezi odbornou veřejností.

Festival je určen široké veřejnosti. Vstup je zdarma.

Program najdete zde!


 

Česká zemědělská uni...
Tel: 774 444 425
Kamýcká 961/129
Praha 6
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: