Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
června

Svátek Hudby - pouliční slavnost

Busking

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se stát součástí historie: zavádění tradice svátku hudby v Praze!

Datum:21. 06. 13
Čas:15:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Udělejme na jeden den z Prahy živé hudební město! O Svátku hudby (21.6. na slunovrat) chodí muzikant i- ať už amatéři nebo i profíci - hrát a zpívat do ulic měst a oživují tak náš odcizený veřejný prostor.

Jde o to udělat z ulic a náměstí spontánní hudební festival, bavit se a ujistit se o tom, že město je naše a ne my města. 

Náš hlavní infostánek najdete od 3 hodin na Václavském náměstí v jeho dolní části. Další petiční stánky budou na Staroměstském náměstí, Jungmannově náměstí a Náměstí republiky. Tam všude se smí hrát a tam také dostanete mapky a další informace.
Tam také proběhnou některá plánovaná vystoupení. 

Pokud jste hudebník (a je jedno, jestli začínáte, nebo hrajete ve filharmonii), vemte nástroj nebo celou kapelu a jednoduše zahrajte v centru Prahy.

Pokud na nic nehrajete nebo nejste buskeři, nevadí, přijďte se podívat, poslechnout si hudbu, hodit bůra do klobouku, a podepsat petici požadující, aby tradici svátku hudby začalo aktivně pořádat a podporovat vedení města. 

Pokud děláte jakoukoliv "buskerskou" uměleckou produkci (žonglujete, polykáte meče, děláte pantomimu, divadlo, živou sochu, velké bubliny atd...) přijďte také! Vaše město vás potřebuje:)

Akce bude legální a nahlášená!

Busking
Tel:
Václavské náměstí
Praha 1
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: