Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
března

WaterLand - cirkus na vodě

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 
Tip

Je to nádherný vodopád emocí, do kterého se ponoříte i s hlavou! Složitá, velmi nebezpečná čísla všech cirkusových žánrů.

Začátek:07. 03. 24
Konec:07. 04. 24
Cena:od 290 Kč
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura|ostatní, zábava| zábava - ostatní, pro děti| Zábava

Pod vodou, na vodě, na souši i ve vzduchu, čeká na vás nezapomenutelný Waterland Circus!

Je to nádherný vodopád emocí, do kterého se ponoříte i s hlavou! Složitá, velmi nebezpečná čísla všech cirkusových žánrů.
Designérské, nádherné kostýmy. Kreativní režisérské dílo! Fantastická show pro celou rodinu. Moderní vybavení: bazén se 120 tunami vody, stovky svítících fontán, stovky světelných zařízení a zvukové efekty - show je vybavena nejmodernějším technickým zařízením.

Unikátní scéna, kde se cirkusová aréna proměňuje ve vodní hladinu a tisíce svítících fontán vynášejí nahoru tuny vody proměňující ji v pohádkový déšť, čímž ponoří umělce i diváky do úžasné atmosféry. To vše okouzluje nejen dětí, ale i dospělých!

Setkáte se zde s mořskými pannami a medúzami. Potkáte veselé klauny i zoufalé piráty a budete svědky zrození zázraku v iluzích na kouzelném ostrově Waterland. Obyvatelé podmořského království, kteří umí ovládat nejen vodní živly, ale i oheň, si svými nezapomenutelnými kousky podmaní vaše srdce a hvězdy odrážející se ve vodě vám budou vyprávět úžasný příběh lásky mezi nebem a zemí!

A to není všechno!
AQUA-Ballet a Show Ballet si podmaní vaši představivost!

Přijďte, užijte si to a nechte se ohromit!
"Vodní země" čeká jen na vás!

Darujte svému dítěti skutečnou pohádku.

Délka představení: 2 hodiny, včetně přestávky 20 min.

CityBee podporuje
Tel:
Letná
Praha, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: