Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
prosince

Veggie Vánoce a konference

Slovanský dům

zpět na výpis akcí
 

Největší vegan vánoční event. Tento rok je spojený s dalším eventem - Konferencí Rostlinná strava.

Datum:17. 12. 23
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 19:00
Kategorie: gastro|ostatní, poznání| ostatní, workshopy lifestyle| Zdraví,

Už po desáté pořádáme náš největší vegan vánoční event Veggie Vánoce. Tento rok je spojený s našim dalším eventem - Konferencí Rostlinná strava | Plant-based 2023. V ní vás budou odborníci z oblasti lékařství, psychologie, práva a legislativy inspirovat k zařazení rostlinné stravy, nejen na Vánoční stůl.

Veggie Vánoce zahrnují také náš projekt Letos daruj pomoc. V něm vás naši milí hosté - neziskové projekty pomáhající zvířatům a planetě z celé ČR - budou inspirovat k novému trendu v dávání dárků. Jsou jím dárky, které pomáhají zvířatům a planetě, nejen materiálně, ale třeba fyzicky, pracovními společnými výlety nebo dovolenou se zaměřením na ochranu planety.

Veggie Vánoce zahrnují také vegan market s výběrem vegan cruelty-free kosmetiky a rostlinných pochoutek jako výborné vegan snacky, neodolatelné cukrářské výrobky nebo klasické vánoční cukroví.

Po celý den u nás najdete také inspirační program s foodshows a talks, hudebími vystoupeními, nebo třeba workshopem salsy, líčení nebo výroby osobních parfémů. Dětský koutek přivítá ke kreativním workshopům zaměřeným na lásku ke zvířatům i planetě děti i hravé dospělé. Jedním z milých hostů je i Ben Cristovao, který dluhodobě práva zvířat a Veggie Vánoce podporuje. Podívejte se na program a vyberte si, moc se na vás těšíme!
Tipy k etickým Vánocům tu ale najdete i po eventu.

Přejeme, ať letošní Vánoce prožijete co nejvíc ohleduplně vůči všem. Doufáme, že vás Veggie Vánoce inspirují k rostinné stravě i dalšího roku. Zvířata můžeme ve svém jídelníčku vyměnit všichni - je to jednoduché, zdravé a chuťové výborné.

Slovanský dům
Tel:
Na Příkopě 22
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: