Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
listopadu

Winter Wonderland

Wonderland

zpět na výpis akcí
 

Více než 100 světelných instalací a zábavních atrakcí vás zavede do zářivého světa pohádek a fantazie.

Začátek:04. 11. 23
Konec:29. 02. 24
Cena:od 240 Kč
Čas:15:00 - 21:30
Kategorie: kultura| vizuální umění, zábava|zábava - ostatní, pro děti| Zábava

Obrovský světelný zábavní park přiváží poprvé do Prahy společnost JVS Group, za kterou stojí velkolepé projekty jako jsou výstavy Cosmos Discovery, Titanic, Tutanchamon nebo zábavní park Šmoulové. Winter Wonderland rozzáří světelnými instalacemi rozlehlý park před OC Letňany.

„Věříme, česká premiéra ‚Winter Wonderlandu‘ v Letňanech nadchne celé Česko. Inspirovali jsme se největším světovým světelným parkem Glow Garden v Dubaji. Stavíme v Praze obrovský zářivý svět pohádek a fantazie, který bude plný velkolepých světelných instalací, interaktivních atrakcí a zábavy. Setkáte se tu s Popelkou, Šípkovou Růženkou, Kráskou a Zvířetem, Pinocchiem i Lvím královstvím. Projdete se podmořským bludištěm, zahrajete si na ohromný světelný klavír nebo si zatančíte s tučňáky. Najdete tu labutí jezero i jednorožce, africkou savanu, obrovského krokodýla i nádherný mluvící strom. Právě interaktivní atrakce jsou novinkou, která ze světelného parku dělá to nejlepší místo zábavy pro celou rodinu,“ popisuje nový světelný park Winter Wonderland Květa Havelková z týmu JVS Group.

Již v listopadu se otevřou brány největšího evropského světelného zábavního parku Winter Wonderland. Na návštěvníky čekají kromě pohádkových zámků, plesů princezen i podmořských říší také osvětlené pohádkové kolotoče. Připraveny budou i světelné houpačky, bludiště, kouzelná zahrada plná víl a spousta dalších atrakcí. Školáky a zvídavé děti potěší přírodovědná stezka, která je naučí, jak chránit přírodu i ve městě. Součástí Winter Wonderlandu bude i občerstvení a zázemí pro návštěvníky.

Wonderland
Tel: 704 906 844
Veselská 663
Praha 9, 199 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: