Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
května

Únik z čarodějnické školy Magie a Kouzel

Questerland

zpět na výpis akcí
 

Interaktivní hlavolamy a hádanky se řeší pomocí kouzelných hůlek.

Začátek:15. 05. 23
Konec:31. 12. 23
Čas:09:45 - 21:45
Kategorie: pro děti|Zábava

Kdysi dávno ten, jehož jméno nesmíme vyslovit, ukryl v kouzelnické škole tři tajemné a velmi nebezpečné magické artefakty. Kdyby artefakty padly do špatných rukou, mohly by zapříčinit zkázu celého kouzelnického světa. Pouze jeden žák dokázal se svými přáteli rozluštit tajemství zlého mága a díky svým vědomostem, vynalézavosti a kouzelné hůlce se dokázal vypořádat i s těmi nejsilnějšími kouzly… 

Od té doby se mnohé změnilo, škola je nyní mnohem bezpečnějším místem. Učitelé se ale rozhodli, že tajemné komnaty zlého mága úplně nezlikvidují. Odstranili z nich pouze ty nejnebezpečnější pasti a komnaty předělaly na místo, kde studenti skládají své závěrečné zkoušky, při kterých musí prokázat své znalosti a důmyslnost.

Teď je řada na Vás! Stojí před Vámi závěrečná zkouška na škole magie a kouzel! Staňte se po dobu jedné hodiny opravdovým kouzelníkem a se svým týmem zkuste projít záhadným kabinetem a najít ztracené magické artefakty! 

– nejnavštěvovanější úniková hra v Praze
– interaktivní hlavolamy a hádanky se řeší pomocí kouzelných hůlek

– profesionální dekorace pro Vás vykouzlí tajemnou a magickou atmosféru

– rodinná úniková hra

Questerland
Tel: 774458073
Mánesova 54
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: