Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
[design/2015/icon-vizitka-detail-header.png]

Questerland

Praha 2, Manesova 54, 12000

zpět na výpis
Questerland

Centrum únikových her QUESTERLAND. Cílem hry je pomocí řešení logických hádanek a puzzlů uniknout během 60 minut ze zavřené místnosti.

Telefon:774458073
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

Centrum únikových Her Questerland je místo, kde můžete na vlastní kůži zažít akci a napětí. Naším hlavním zaměřením je využívání elektroniky ve hrách, profesionální dekorace a efekty, které bourají hrajnici mezi hrou a realitou. Každá hra představuje strhující dobrodružství. Čeká Vás 60 minut akční zábavy, při které bude otestován Váš úsudek, postřeh, logické myšlení a schopnost týmové spolupráce. Přijďte do Questerlandu, staňte se součástí úchvatného námětu, rozbijte stereotyp a zažijte s přáteli či rodinou něco nového. Úniková hra v Questerlandu vám přinese jedinečné zážitky, které stmelí kolektiv, a společně na hru budete dlouho vzpomínat.

V současné době si můžete zahrát jednu ze tří našich her: 

Úniková hra Va-Bank 

 


Když se rozhodnete vyloupit banku, musíte být připraveni opravdu na všechno. Stačí jediné chybné rozhodnutí a situace se začne vyvíjet zcela jinak, než by měla. Zde Vás očekává napínavý úkol se spoustou nečekaných zvratů a překvapení. Je jen na vás jak se s nimi vyrovnáte. Budete si každý krok pečlivě rozmýšlet dopředu anebo budete improvizovat na místě? Podaří se Vám z nesnází vybřednout včas? Odpověď najdete v dobrodružství Va-Bank.

Únik z čarodějnické školy Magie a Kouzel


- Interaktivní hra
- Úkoly ve hře se plní za pomoci kouzelnických hůlek

Nejnovější elektonické technologie a velkorysý rozpočet Vám dovolí čarovat kouzenými hůkami, mluvit s živými obrazy, slyšet hlasy duchů, ovládat světlo a prostě čarovat. Na pohádkovém zámku plném tajemství a záhad se budete cítit jako opravový kouzelníci. Jako Harry Potter. Čeká Vás kouzelné dobrodružství jak pro dospělé, tak i pro jejich děti.

Apocalypse Zombie 2213

 - Profesionální filmové dekorace 
- Ani jeden mechanický zámek

- 100% interaktviní


Nová hororová hra v Questerlandu. Při hraní této hry se budete cítit jako hlavní protagonisté akčního filmu.

Potom, co vypukla epidemie a svět obsadili zombie se lidstvo ukrývá v síti bunkrů. V jednom z těchto bunkrů profesor vyvinul vakcínu pro zničení zombie viru, ale spojení s ním bylo záhadně přerušeno...


Manesova 54
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: