Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
ledna

Wonderland - úniková hra

THE CHAMBER Escape Game Prague

zpět na výpis akcí

Úniková hra pro děti, která není jen pro děti! Hra plná fantazie a legrace. Hra plná barev, světel a zvuků.

Začátek:01. 01. 24
Konec:31. 12. 24
Čas:08:00 - 23:59
Kategorie: zábava|zábavní centra, zábava - ostatní

Hra, ve které se vydáváte na záchranu pohádkového světa plného roztodivných (a někdy poněkud přidrzlých) stvoření, které se postarají o to, abyste na své cestě zažili vše, jen ne nudu!

Traduje se, že vedle světa jak ho známe existuje ještě jedna, skrytá dimenze – Wonderland. Je to svět vytvářený fantazií všech živých bytostí, od dětí, přes dospělé až třeba i zvířata schopná představivosti. Na světě je jen několik málo portálů, skrz které lze do tohoto tajemného světa vkročit…. Naštěstí pro nás, jeden z těchto portálů byl odhalen v Praze nedaleko Anděla. Traduje se že název dostala tato část města právě na základě historických svědectví podivných, avšak na první pohled dobrých a vřelých bytostí.

I my v The Chamber jsme měli to štěstí se s jednou takovou bytostí potkat. Na základě naší krátké interakce s ní jsme však pojali podezření, že s Wonderlandem je něco v nepořádku. Ačkoli již víme jak portál použít a projít skrz něj, nemáme dost odvahy tak učinit.

Najdete odvahu se do Wonderlandu vydat a zachránit ho před zjevným nebezpečím které mu hrozí?

  • pohádková / fantasy

  • 60 minut

  • 2–6 hráčů (doporučený počet 2–4)

  • variabilní náročnost

  • vhodná pro všechny věkové kategorie

THE CHAMBER Escape G...
Tel: 777779005
Staropramenná 12
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: