Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
března

Všechno, všude, najednou

Kino Světozor

zpět na výpis akcí
 

Čínská imigrantka Evelyn se ocitá v dobrodružství, ve kterém se pokouší zachránit svět zkoumáním paralelních vesmírů se životy, které mohla mít.

Datum:19. 03. 23
Cena:169 Kč
Čas:17:30 - 19:50
Kategorie: kultura|kina zábava| poznání| lifestyle|

Tvůrci fantasmagorického absurdního dramatu Švýcarák se chopili tématu multiverza, ale na rozdíl od komiksových blockbusterů se nebojí ukázat, jak zběsilé, divoké a praštěné mohou paralelní světy být. Hlavní roli psali na tělo ikonické hongkongské herečce a přední představitelce akčních hrdinek Michelle Yeoh a do role její antagonistky obsadili legendární Jamie Lee Curtis.

Krátce po premiéře na kultovním festivalu South by Southwest Film Festival se kolem filmu začaly vršit adorační recenze a šeptanda nadšených diváckých ohlasů jej vynesla do pozice nejoriginálnějšího filmu roku.

Kino Světozor
Tel: 224946824
Vodičkova 791/41
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: