Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Po třech letech bude sezóna na Vltavě opět zahájena plavbami zdarma a dalšími akcemi pro celou rodinu.

Datum:19. 03. 23
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| po praze, ostatní, pro děti| Zábava

Tradiční pražská akce pro širokou veřejnost, Den Vltavy, se vrací po dlouhé covidové pauze a letos se bude konat v neděli 19. března. Vševltavský spolek, který sdružuje více než padesát subjektů spjatých s břehy Vltavy a uživateli vodních ploch, připravil celou řadu atrakcí, které se budou odehrávat na vodě i v její blízkosti. Zájemci si tak budou moci vyzkoušet zdarma plavbu na velkých výletních lodích Classic River, Czech Boat, Taurus, Bachsaibling, Explorer nebo Salonní rychlolodi Nepomuk, jako velké překvapení Dne Vltavy připluje do Prahy parník Labe. K dispozici bude i převozní loď Kazi a Šemík. Šemík bude zajíždět do Českého Yacht Klubu a Yacht Clubu CERE. K dispozici budou pramice půjčovny Slovanka a šlapadla Klubu Lávka.

Bohatý doprovodný program, který potrvá od 9:00 do 16:00 oživí námořnická kapela Matylda – písně plavební, ukázka potápěčského, hasičského i policejního řemesla nebo vodnické hrátky nad hladinou pro nejmenší, občerstvit se bude možné na lodi Pivovar, kde budou pro lidi komentované prohlídky a ochutnávka piva. Vstup bude zpřístupněn pro občany i (A)VOID floating Gallery, kde bude probíhat výstava Kateřiny Komm – V tuhle chvíli jsi dítě. Zdarma bude umožněn vstup do Muzea Karlova mostu nebo na výstavu unikátních fotografií NAVALIS v kobce 17 na Hořejším nábřeží. Návštěvníci si budou moci ve veslařském klubu Slavie zaveslovat na trenažéru nebo na mořském skifu s olympionikem Václavem Chalupou. Nebude chybět ani plavba borců České otužilecké unie. PVK oslaví Světový den vody v Muzeu pražského vodárenství, vstup je zdarma.

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: