Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
listopadu

Dobročinný bazar na pomoc zvířatům v nouzi

Skautský institut v Rybárně

zpět na výpis akcí
 

Celý výtěžek z bazaru půjde na pomoc zvířatům, která žijí se svými páníčky na ulici, a bude použit především na úhradu veterinární péče.

Datum:26. 11. 22
Čas:10:00 - 17:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, lifestyle| Nakupování

Celý výtěžek z bazaru půjde na pomoc zvířatům, která žijí se svými páníčky na ulici, a bude použit především na úhradu veterinární péče.

NAKUPTE NA BAZARU!
Bazar je založen na jednoduchém principu prodeje darovaných věcí (nových i již použitých) - hezké kousky oblečení, hudba, věci pro zvířata, sportovní vybavení, věci do domácnosti a různé nečekané poklady.

DARUJTE VĚCI DO BAZARU!
Věci do prodeje můžete do čtvrtka 24.11. nosit na tato sběrná místa (prosíme, noste věci, o kterých si myslíte, že by je někdo opravdu rád koupil - funkční, neponičené, pěkné oblečení atd.). :

- Městská knihovna v ulici Korunní 2160/68, Praha 10, v otvírací době, kterou najdete na www.mlp.cz/pobocky/korunni

- Městská knihovna v ulici Školská 1267/30, Praha 1, v otvírací době, kterou najdete na www.mlp.cz/pobocky/skolska

- Smíchov u metra Anděl, u naší spolupracovnice Františky, kdykoli po předchozí dohodě na emailu info@kociciprani.cz či telefonu 602 258 875 (pokud se nedovoláte, pište sms).

Na místě bude k prodeji také charitativní kalendář Psí život 2023, do kterého se tradičně fotily známé osobnosti s jejich psími parťáky + bude možné zakoupit i věci z našeho dobročinného eshopu.

Na místě si s námi můžete také popovídat o záchraně zvířat a o celkové činnosti spolku Psí život. V místě konání je i příjemná kavárna, kde můžete posedět a dát si jídlo a pití.

Skautský institut v ...
Tel:
U Sovových mlýnů 134/1
Praha 1, 11800
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: