Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
12
listopadu

Tektoparty

CityBee podporuje

zpět na výpis akcí
 

Participativní procházka, která propojuje geologii a umění a aktivuje nové pohledy na fungování našich těl, těla společnosti a těla Země.

Datum:12. 11. 22
Cena:350 Kč
Čas:14:00 - 16:00
Kategorie: sport|relaxace, poznání| po praze, ostatní, lifestyle| Relax

Tělo Země je jako nepřetržitá taneční choreografie odvíjející se v čase a prostoru, putující napříč zeměkoulí. Její výsledné pohyby a tance jsou vepsány do krajiny.

Dokážeme je vidět a číst?
Jak se do nich zapojujem?

“Projdete se místy, která možná znáte od pohledu jako jeden z nejkrásnějších koutů pražské krajiny. Budete mít čas a příležitost vnímat tahle místa daleko intenzivněji, protože se cestou dozvíte víc o dávném vzniku této oblasti a vaše fantazie si bude moci dotvářet získané informace i prožitky. Budete moci vnímat prvky krajiny všemi smysly, kterým to dovolíte.“

CityBee podporuje
Tel:
žst. Praha - Žvahov
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: