Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
15
ledna

Vily slavných osobností v Bubenči II. - procházka

Open House Praha

zpět na výpis akcí
 

Procházka vilovou čtvrtí Bubeneč, s podtitulem kam jezdívali Masarykovi a kde žili Gottwaldovi, odkryje osudy deseti domů.

Datum:15. 01. 23
Cena:260 Kč
Čas:09:30 - 11:00
Kategorie: poznání|po praze, památky, ostatní

Těšit se můžete nejen na vynikající ukázku práce architekta Jana Kotěry, jeho žáka Jaromíra Krejcara, ale také na vily od architektů Ernsta Mühlsteina a Viktora Fürtha. Průvodce prozradí i řadu zajímavostí ze života osobností, které ovlivnily naši historii. Vypraví se po stopách Masarykových a projdeme se i okolo domu, kde bydleli manželé Gottwaldovi a jejich dcera Marta. Kdo byl spoluodpovědný za největší finanční skandál v zemích bývalého Rakousko-Uherska v meziválečném období? Nejen to se dozvíte, když na procházku zavítáte.

Open House Praha
Tel:
Sraz park Lázara Cardénase
Praha 6, 160 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: