Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
26
října

Designérské novinky, night shopping, DJ i drinky

SmetanaQ

zpět na výpis akcí
 
 

Nejnovější kousky ze svých dílen v rámci pop-upu Novinky na Smetaně ve SmetanaQ Showroom představí designéři od středy 26. do soboty 29. října.

Začátek:26. 10. 22
Konec:29. 10. 22
Cena:Zdarma
Čas:13:00 - 18:00
Kategorie: lifestyle|Nakupování, Móda

Nová kolekce šperků od renomované designérky Antonie Lecher, tašky z přírodně zpracované kůže proslulého Fernanda Echeverria nebo čepičky, které vytvořila Dominika Kozáková a nosí je světové celebrity jako Rosalia nebo Shy girl to je pouze pár novinek z ateliérů multikulturního domu SmetanaQ. Nejnovější kousky ze svých dílen v rámci pop-upu Novinky na Smetaně ve SmetanaQ Showroom představí designéři od středy 26. do soboty 29. října. V rámci akce proběhne ve čtvrtek 27. října night shopping, kde budou mít návštěvníci možnost užít si jedinečnou večerní atmosféru společně se samotnými designéry. Chybět nebude skvělá hudba ani signature drinky od zkušených barmanů.

Novinky na Smetaně jsou příležitostí obohatit svůj šatník o nadčasové kousky a nahlédnout do designérských dílen. Designéři si pro návštěvníky připravili výběr čerstvých novinek ze své tvorby, v mnoha případech se bude jednat o úplně první uvedení na trh. Ve čtvrtek navíc proběhne launch produktů formou zážitkového night shoppingu.” přibližuje akci jedna z organizátorek Pavla Gerschonová.

„No gender, no season, no waste” je heslo, které v Česku razí značka Mayam. Ti, kteří touží po šatníku, který lze nosit napříč ročními obdobími a je možné jej sdílet mezi partnery, zaujmou unisex kousky z modré a černé vegan kůže s vyčnívajícími cvoky nebo variabilní, průsvitné šaty v tělovém odstínu. V udržitelném šatníku se neztratí ani tencelové kimonové šaty Hany Frišonsové, ze kterých lze díky více možnostem zavazování vytvořit hned několik různých kousků. 

Modely z prémiových přírodních materiálů jako jsou vlněné bouclé, hedvábí a modal nabídne nejnovější kolekce značky VENDULA SULANOVA a nebude chybět ani stálice mezi českými oděvními designéry značka alešbáry, kteránabídne současnou módu z přírodních materiálů, která díky nadčasovosti nikdy nevyjde z módy. 

Novinky na Smetaně obohatí ikonické, ručně pletené čepičky z kašmírové a mohérové vlny od Dominiky Kozákové, které nosí světové celebrity jako jsou zpěvačka Rosalia, rapperka Shy girl, modelka a DJka Sita Abellan či zpěvák Sega Bodega. Designérka také představí active future top and shorts z její nejnovější kolekce Foo Foo.

Návštěvníci si mohou pořídit také designérské doplňky, jako jsou ručně šité tašky a boty z přírodní české kůže, vyrobené technikou skládání Fernandem Echeverriou nebo nejmenší a nejnovější kožený produkt značky KRAS – asymetrickou peněženku s názvem Kya.

 

Své pevné místo ve SmetanaQ Showroomu mají i šperky. Antonie Lecher představí kolekciNacre, ta svým neotřelým designem zrcadlí emoce a podvědomí. A pokud hledáte šperky, které mluví za vás, tak Hana Polívková připravila zásnubní prsteny inspirované pohádkou Arabela stačí už jen otočit a kouzlo vše změní. Během čtyř dnů si mohou návštěvníci vyzkoušet i netradičních šperky například od KATERINA REICH, se kterými budou rozhodně vyčnívat z davu, nebo náušnicepřipomínají divoce rostoucí květiny v pralese Dany Bezděk. Extravagantní límce, čelenky nebo kreativní náhrdelníky zaujmou nejen nadšence futurismu. Značka JANA ROLLO na letošním Designbloku prezentovala novou kolekci DAUPHINE, která zde bude také k vidění. Novinky na Smetaně proběhnou od středy 26. do soboty 29. října ve SmetanaQ Showroomu. 

SmetanaQ
Tel: 724 575 485
Smetanovo nábřeží 4
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: