Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
října

All You Can Eat Pizza Brunch!

Mama Shelter

zpět na výpis akcí
 

Také patříte k nerozhodným lidem, kteří nikdy neví, jakou pizzu si vybrat? Přijďte v sobotu do Mamy a vyzkoušejte jich co nejvíc!

Datum:22. 10. 22
Cena:459 Kč
Čas:12:00 - 15:00
Kategorie: gastro|občerstvení, restaurace

Během brunche otestujete náš pizza bufet a najdete si svou favoritku. Můžete se těšit na 20-30 různých pizz (od sladké až po slanou a možná i nějaké bláznivé kombo) a máme připraveno několik druhů těsta (neapolské, americké atd.). Tak to přijďte otestovat!

A nebojte, nezapomněli jsme ani na vaše ratolesti. I pro ně máme připravené příchutě, co je rozhodně budou bavit. A kdyby náhodou ne, můžou si u nás navrhnout vlastní mini pizzu.

All you can eat pizza formou bufetu + welcome drink 459 Kč (děti 6-12 295 Kč, do 6 let zdarma). Rezervace u nás na webu.

Mama Shelter
Tel: +420 225 117 111
Veletržní 1502/20
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: