Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
října

Moving Theatre: 30 dní

Studio Alta

zpět na výpis akcí
 

Zážitková hra, při které je divákovi stylizovaně simulován proces žádání o vízum.

Začátek:21. 10. 22
Konec:22. 10. 22
Čas:19:30 - 20:30
Kategorie: kultura|ostatní, poznání| ostatní

Co musí cizinec překonat, než získá povolení k pobytu v ČR? Co hledal, když přicházel? Kolik papírů už poslal na Ministerstvo vnitra? A jak se vyrovnává s vědomím, že člověk rozhodující o jeho osudu se s ním ze zákona nesmí setkat? Vstupenku si můžete nechat v kapse. Pro vstup požadujeme vyplněný formulář. 

Zážitková hra, při které je divákovi stylizovaně simulován proces žádání o vízum. V průběhu své snahy prochází několika prostory a potkává se s útržky autentických příběhů Nikoly, Sai, Ping a Máši. Papír jako symbol byrokracie, prodloužené ruky státu, která ztratila cit v prstech. Pohybujeme se na hranici reálného a smyšleného absurdna.

V době, kdy bylo cestování v módě, jsme aktivně budovali politiku proti imigrantům. Nyní, s čerstvou zkušeností uzavřených hranic, můžeme zreflektovat, jak moc otevřené za normálních okolností jsou. A taky pro koho.

Po skončení představení zveme k diskuzi s odborníky na migraci a k volnému pohybu prostorem.

Studio Alta
Tel: 605 439 612
Sokolovská 136/24
Praha 8, 186 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: