Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
září

Live Jazz Brunch s Mirkem Kalinou

Chateau Trnová

zpět na výpis akcí
 

Fine Dining pohoštění Mirka Kaliny. Živá hudba Yasutomo Suzuki.

Datum:11. 09. 22
Cena:1 695 Kč
Čas:12:00 - 15:00
Kategorie: kultura|koncerty, klasika, zábava| gastro| občerstvení, restaurace, festivaly poznání| pro děti|

V neděli 11. září od 12:00 do 15:00 přivítá u příležitosti gurmánského brunche hosty Mirek Kalina a jazzová skupina Yasutoma Suzukiho. Jedná se o seskupení v Praze žijícího japonského zpěváka Yasutoma Suzukiho. Repertoár tvoří většinou swingové a latinskoamerické standardy známé z nahrávek velikánů této hudby jako byli či jsou Frank Sinatra, Tony Bennett a mnozí další.

Pohádková atmosféra Chateau Trnová
Zámecké pohoštění zahrnuje neomezenou konzumaci pokrmů, prosecca, vína, piva a nealkoholických nápojů po celou dobu trvání brunche.

Zábavný program pro děti od 3 let. Prosím, pokud potřebujete dětskou židličku / podsedák, informujte nás na info@chateautrnova.cz

Potvrzení o úhradě dostanete emailem. Email si uschovejte. Sami Vás zařadíme na seznam srdečně vítaných hostů. Pokud potřebujete vytvořit dárkový certifikát, napište nám na sales@chateautrnova.cz.

Platba je nevratná, ale vstupenku lze přenést na další osobu

Chateau Trnová
Tel: +420 704 972 501
Trnová 1
Trnová, 252 10
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: