Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
září

VINOBRANÍ na Vinici sv. Kláry

Botanická zahrada hl. m. Prahy

zpět na výpis akcí
 

Charlie Chaplin měl bezpochyby pravdu, když tvrdil, že civilizovaní lidé směřují tam, kde zraje víno. 

Začátek:17. 09. 22
Konec:18. 09. 22
Cena:250 Kč
Čas:10:00 - 19:30
Kategorie: gastro|vinárny

 A tak by si všichni milovníci vína měli v diáři poznamenat víkend 17. a 18. září. V tomto termínu ožije jedna z nejstarších vinic v Praze oslavou sklizně. Skvělá poloha v blízkosti řeky i jedinečný výhled předurčují vinohrady nad trojským zámkem nejen k produkci kvalitních hroznů, ale i k tomu, stát se ideálním prostředím, kde je možné si hotová vína opravdu vychutnat.
Atmosféru slavnostního víkendu doladí bohatý hudební program a výborné jídlo. Zejména však nabídne to nejlepší od vinařů z Čech i Moravy. Chybět nebude ani bohatá místní produkce. Ta zahrnuje kvalitní odrůdová vína a cuvée, doplněná o novinku letošního roku v podání tria šumivých vín. Na správné oslavě vinobraní se bezesporu musí nalévat také burčák. V trojské botanické zahradě můžete už tradičně ochutnat jak bílou, tak červenou variantu.
Přijďte si užít svátek vína s kouzelným výhledem na panoráma Prahy.

Botanická zahrada hl...
Tel: 234 148 111
Trojská 800/196
Praha 7, 17100
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: