Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
07
října

Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš?

Národní zemědělské muzeum Praha

zpět na výpis akcí
 

Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš? je zábavná soutěžní hra zaměřená na zdravou výživu a správné zacházení s potravinami.

Začátek:07. 10. 22
Konec:08. 10. 22
Cena:Zdarma
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: poznání| lifestyle|Zdraví

Putování budou tvořit soutěžní stanoviště zaměřená tematicky na původ potravin, zdravou výživu a bezpečné zacházení s potravinami. Úkolem dětí bude posbírat co nejvíce razítek za splnění úkolů. 
Každý úspěšný „hráč“ obdrží v cíli jako odměnu diplom a cenu (pexeso, omalovánky, pastelky, papírovou skládačku,  magnetickou záložku do knížky, poznámkový bloček, sušená jablka a další). Děti si také budou moci odnést své vlastní výrobky z kreativní dílny.
Pro rodiče a pedagogy bude po celou dobu trvání akce k dispozici zdarma celá řada tematických publikací a výukových materiálů o zdravé výživě a bezpečném zacházení s potravinami.

Národní zemědělské m...
Tel: 220 308 111
Kostelní 1300/44
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: