Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

I letos pro vás připravujeme piknikový koš k zakoupení složený z našich oblíbených puchutit, vína z naší produkce a piknikového vybavení.

Začátek:12. 08. 22
Konec:14. 08. 22
Cena:od 790 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| ostatní, poznání| po praze, fauna a flora

Patronka naší vinice slaví svátek, tak si přijďte připít a oslavit její velký den v piknikovém duchu nejenom v páteki, ale slavit budeme po celý víkend. Čím jiným si při takové příležitosti připíjet, než vínem z Vinice sv. Kláry. Novinkou letošního roku, kterou při této jedinečné příležitosti budete moci ochutnat jsou naše vlastní šumivá viná.

Připravené budou piknikové koše, poradíme vám k nim vhodné víno, půjčíme skleničky i piknikovou deku.

Těm, kdo nás navštíví poprvé, prozradíme místa s nejlepším výhledem i zašívárny, kde vás nikdo nenajde. Stálí hosté vědí.

Piknikový koš.

I letos pro vás připravujeme piknikový koš k zakoupení složený s našich oblíbených puchutit, vína z naší produkce a piknikového vybavení. Doporučujeme si koš rezervovat předem viz informace níže, ale samozřejmě budeme mít koše i k dostání na místě.

Piknikové koše lze objednat na emailové adrese vinoteka@botanicka.cz nejpozději 12.8. do 12.00. Objednané koše budou k vyzvednutí přímo ve vinotéce.

Piknikový koš, piknikovou deku a veškeré piknikové vybavení zapůjčíme za vratnou zálohu 500 kč v hotovosti.

Botanická zahrada hl...
Tel: 234 148 111
Trojská 800/196
Praha 7, 17100
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: