Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
27
července

3x David Fincher: Sedm, Zodiac, Podivuhodný případ B...

Kino Kavalírka

zpět na výpis akcí
 
Tip

Po tři večery můžete v kině Kavalírka zhlédnout snímky režiséra Davida Finchera - Sedm, Zodiac, Podivuhodný případ B. Buttona.

Začátek:27. 07. 22
Konec:29. 07. 22
Cena:od 120 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|kina

STŘEDA 27. 7. od 19:00
PODIVUHODNÝ PŘÍPAD BENJAMINA BUTTONA

"Životu lze porozumět jen zpětně, ale musí se žít kupředu." Život Benjamina Buttona (Brad Pitt) byl podivuhodný už od samého začátku. Na konci 1. světové války, kdy se narodil, našli malého Benjamina na schodech manželé černé pleti a tvora, ne nepodobnému miminu, se ujali. Doktor konstatoval, že tahle zvláštní bytost velikosti novorozeněte je veskutečnosti osmdesátiletý stařec. Zatímco všichni očekávali, že Benjamin bude stárnout dál a nakonec zemře, on mládl. Okolo jeho sedmi let, se setkává s malou Daisy (Cate Blanchett), se kterou se spřátelí. Jak už to tak bývá, Daisy se stane jeho osudovou láskou, ke které se opakovaně a rád vrací v průběhu jeho dobrodružného života...

USA, 2008, 166 min., r. D. Fincher

ČTVRTEK 28. 7. od 19:00
ZODIAC

Psychologický thriller, inspirovaný skutečnými událostmi, zachycuje období strachu a paranoie, které zachvátilo San Francisco poté, co zločinec přezdívaný Zodiac rozpoutal ve městě nepředvídatelné vražedné běsnění. Tento americký Jack Rozparovač rozeslal do místních novin řadu dopisů a šifrovaných zpráv. Dopadení Zodiaca se pro čtyři muže – karikaturistu Roberta Graysmithe (Jake Gyllenhaal), reportéra Paula Averyho (Robert Downey, Jr.) a policejní inspektory Davea Toschiho (Mark Ruffalo) a Billa Reynoldse (Anthony Edwards) – stalo posedlostí, která z nich udělala tvory naprosto nepodobné sobě samým. Jejich životy byly kvůli nekonečnému přívalu dalších a dalších stop zcela v troskách.

USA, 2007, 157 min., r. D. Fincher

PÁTEK 29. 7. od 19:00
SEDM

Dva policisté (Brad Pitt a Morgan Freeman) jsou na stopě geniálního vraha, zodpovědného za sérii děsivých vražd, jejichž oběti spojuje sedm smrtelných hříchů. V jedné z rolí tohoto kvalitního trhilleru, zasazeného do temného města nasáklého bolestí a zkázou, uvidíte také Gwyneth Paltrow. David Fincher (Klub rváčů, Zodiac, Podivuhodný případ Benjamina Buttona) s dokonalou znalostí našich nejhlubších obav pevně svírá otěže akce – fyzické, psychické i spirituální – neodvratně směřující k rozuzlení, které do hloubi otřese i tou nejzatvrzelejší duší.

USA, 1995, 127 min., r. D. Fincher

Filmy v originálním znění s českými titulky. Jednotlivé vstupné: 120 Kč, zvýhodněné na všechny 3 projekce: 200 Kč.

Kino Kavalírka
Tel:
Plzeňská 210
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: