Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
září

Festival Asie vzdálená a blízká

Asie vzdálená a blízká

zpět na výpis akcí
 

Každoroční asijský festival, díky němuž se společně prostřednictvím gastronomických stánků, workshopů a kulturních vystoupení přeneseme do Asie.

Datum:02. 09. 22
Cena:Zdarma
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: kultura| zábava|zábava - ostatní, gastro| občerstvení, poznání| workshopy

Projekt Asie vzdálená a blízká navazuje na úspěšné ročníky v roce 2016, 2017, 2018, 2019 a 2020. Hlavními partnery projektu je Ministerstvo vnitra ČR, Městská část Praha 4, Ministerstvo kultury ČR, Magistrát hlavního města Praha a Vietnam Airlines. Projekt má za cíl zvýšit povědomí majoritní společnosti o asijskou kulturu a zároveň aktivně zapojit českou společnost do vzájemného bližšího poznání. Otevřenou, nekonfliktní formou chceme změnit pohled na Asiaty a jejich kulturu, která je českým občanům vzdálená a často těžko pochopitelná.

Festival podpoří projekt „Daruj dřeň, daruješ život“, který se realizuje ve spolupráci s profesorem Petrem Sedláčkem, vedoucím transplantační jednotky FN Motol Praha a Českým národním registrem dárců v Plzni s cílem oslovit asijské dárce kostní dřeně.

Asie vzdálená a blízká
Tel: 778 050 185
Centr. park Pankrác, Milevská ul.
Praha, 14200
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: