Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
června

Crafted Postcovid Beer & Music Festival

Mystic Sk8park Štvanice

zpět na výpis akcí
 

Festival deseti pivovarů, které byly založeny či začaly vařit během covidového období 2020 - 2022. Festival doplní skvělá muzika.

Začátek:03. 06. 22
Konec:04. 06. 22
Cena:od 150 Kč
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: kultura|koncerty, hudba, gastro| bary a pivnice, občerstvení, festivaly

Během 3. a 4. června 2022 proběhne v Mystic Skateparku na pražském ostrově Štvanice Crafted Postcovid, Beer & Music Festival. Jedná se o festival deseti pivovarů, které byly založeny či začaly vařit během covidového období 2020 - 2022 a přivezou svá excelentní piva. Chceme ukázat, že i během omezení lock-downu se vyplatí dělat dobré věci a že odvaha a víra pomáhá i v těžkých časech.

Stánky pivovarů budou doplněny chutným občerstvením od sýrových pochoutek, přes veganskou kulinářskou kuchyni po masová degustační sousta. Během debužírování budou akci doprovázet DJ’s, večer pak na přilehlé stagi budou vystupovat kapely, které jsou špičkami ve svém oboru.

Místo dětského koutku plánujeme workshopy u skateových ramp, kam si rodiče budou moci odložit své ratolesti pod dohledem zkušených instruktorů.
Zastřešený skatepark navíc zajišťuje, že tento open-air proběhne za každého počasí.

Mystic Sk8park Štvanice
Tel: 222232027
Ostrov Štvanice
Praha 7, 170 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: