Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
30
května

Nebesa - akrobatický muzikál

Klášter sv. Anežky české

zpět na výpis akcí
 

Dechberoucí akrobatické triky, působivé taneční výkony, živá rajská hudba, která se dotkne vašich srdcí, a strhující příběh o lásce.

Začátek:30. 05. 22
Konec:27. 07. 22
Cena:od 590 Kč
Čas:19:30 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, hudba

O lásce tak intenzivní, že naruší zajetý pozemský i nebeský řád. Losers Cirque Company pro svůj nový projekt spojili síly s věhlasnou taneční skupinou 420PEOPLE a pěveckým sborem Maranatha Gospel Choir a připravují svěží, dosud nerealizovanou formu originálního akrobatického muzikálu. Nebesa budou mít premiéru 30. května 2022 v gotických zahradách Kláštera sv. Anežky České ve správě Národní galerie Praha.

PŘÍBĚH 

Strážní andělé mají náročnou práci. Každý den dostávají na starost jednoho smrtelníka, kterého drobnými či většími zásahy chrání před tím, aby si ublížil. Kdo smrtelníky andělům přiděluje, to ví jen Bůh. Jednomu z andělů jsou rigidní nebeská pravidla příliš těsná. Pekelně ho štve systém, který mu nedovoluje lidem skutečně pomoct, ale jen hasit jejich banální problémy. Poté, co se do jednoho “obyčejného člověka” zamiluje, je připraven klidně i rozpoutat v nebi revoluci.

V roli “šéfa” nebeského korporátu se představí Jiří Korn v alternaci s Petrem Jeništou.

Klášter sv. Anežky č...
Tel: 224 810 628
 U Milosrdných 17
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: