Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
června

Devadesátková tour s Petrem z Pragulicu

Pragulic - Poznej Prahu jinak!

zpět na výpis akcí
 

Pamatujete si divoké devadesátky a chcete si je připomenout? Nebo o nich vlastně nic nevíte a chtěli byste se o nic dozvědět více?

Datum:11. 06. 22
Cena:300 Kč
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: poznání|po praze

Petr, zkušený průvodce z Pragulicu, vás vezme zpátky v čase, ukáže vám, co se dělo v centru Prahy v devadesátých letech a pak vám v kavárně Neustadt povypráví, jak žil v devadesátkách, co dělal, jak seděl ve vězení s členy Berdychova gangu, co ví o Jonákovi, jak fungovalo pražské podsvětí a hlavně vše poví popravdě a tak, jak to bylo. Prohlídka začíná před Slovanským domem (vchod, který vede do kina), pokračuje přes Příkopy, Václavské náměstí přes očím skryté podchody a průchody až do café Neustadt. Máte se na co těšit, protože jak Petr říká, kdo si pamatuje devadesátky, tak je neprožil.  

Mapa po Praze

Tato akce má více míst konání po Praze

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: