Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
května

Coollife Fest

Pražské náplavky

zpět na výpis akcí
 

Smíchovská náplavka zažije třetí ročník legendární freestyle show COOLIFE FEST pod taktovkou Prima COOL.

Datum:21. 05. 22
Cena:Zdarma
Čas:11:00 - 23:59
Kategorie: zábava|zábava - ostatní

Největší freestyle show, která v ČR nemá obdoby, odstartuje už v sobotu 21. května na pražské náplavce. Hned od rána rozpumpují návštěvníkům adrenalin exhibicemi zástupci českého freeskiingu a snowboardingu, swoop freestylu, highdivingu, fly, jet i skateboardů. Pro milovníky BMX si kanál Prima COOL připravil opravdovou pecku – mistrovství ČR v minirampě na pontonu uprostřed Vltavy! A co víc? COOLIFE FEST budou celý den provázet zajímavé workshopy, filmy i přednášky, zakončené koncertem Paulieho Garanda, který se postupně prolne do afterparty na Cargo Gallery s jedinečnou atmosférou – to celé na břehu Vltavy. Akci pořádá primácká agentura SOLOOTIONS a je pro všechny návštěvníky zdarma.

V sobotu 21. května nabídne pražská náplavka třetí ročník největší letní freestyle show COOLIFE FEST. Na návštěvníky čeká doslova dechberoucí program v čele s exhibicemi reprezentantů a legend freeskiingu a snowboardingu, jako jsou Marek Skála, Vojta Břeský, Radek Palkoska nebo Jan Febr, kteří předvedou své triky na ještě větších skocích než v uplynulých ročnících. Chybět nebude exhibice Highjump a Swoop Freestyle Show nejlepších českých skydiverů, mistra ČR Petra Civína ve Flyboard Show ani banda šílenců bez pudu sebezáchovy kolem Malyow Silvera – surfařů na motorovém surfu.

„COOLIFE FEST je jedním z mladších eventů v portfoliu Prima COOL, který si za pouhé dvě sezóny své působnosti získal tisíce fanoušků z celé republiky a hned v prvním roce ukázal enormní zájem o adrenalinové sporty,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima. „Letošní ročník posouváme zase o laťku výš a v duchu konceptu LIFE IS COOL přinášíme na hladinu Vltavy i 20palcová kola. Tentokrát nepůjde o žádnou exhibici, ale rovnou o Mistrovství ČR v BMX minirampě, kde se představí elitní čeští jezdci.“

Exhibice si diváci mohou užít od 11.00 v prostorách COOL CITY, které Prima COOL postaví na Smíchovské náplavce. Celou akci mohou fanoušci sledovat také na sociálních sítích prostřednictvím živého streamu. Aktuální informace jsou k dispozici na Facebooku Prima COOL a Coolife.cz. 

Akce navazuje na mimořádně úspěšný koncept COOL HIGHJUMP TOUR 2020, který vyvrcholil exhibiční skokanskou show na Smíchovské náplavce v Praze a vysloužil si pozornost tisíců diváků, celé řady médií i České eventové asociace, která události v rámci svých výročních cen udělila třetí místo v kategorii Zábava a showbusiness.

COOLIFE FEST je největší sportovně – adrenalinovou akcí na Smíchovské náplavce v tomto roce. Díky tomuto převzal nad akcí záštitu Mgr. Jan Chabr, radní hlavního města Prahy. 

Partnerem akce COOLIFE je Radio SPIN, které posluchačům přináší nejvíc rapu v rapublice, nově i v regionech!

 

Pražské náplavky
Tel:
Smíchovská náplavka
Praha, 15000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: