Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
května

Culinary Cinema | MFF Praha – Febiofest 2022

FEBIOFEST

zpět na výpis akcí
 

Speciální sekce „Culinary Cinema“ propojuje aktuální kinematografickou tvorbu s jedinečným kulinářským zážitkem.

Datum:03. 05. 22
Cena:1 890 Kč
Čas:18:00 - 20:00
Kategorie: kultura|kina, gastro| restaurace, festivaly poznání|

Exkluzivní filmově kulinární večer 3.5.2022 naservíruje dokumentární film „Truffle Hunters“ o sběru a kultuře lanýžů. Komentovanou večeří provede již tradičně moderátorka Jolana Voldánová.
 
Po projekci v kině Cinema City Slovanský dům se bude podávat tematická večeře v Restauraci Obecní dům. Autorem delikátního čtyřchodového menu je šéfkuchař Marek Fichtner se světovými zkušenostmi.

První tři chody menu nabídnou: Dančí tatarák s černým Perigordským lanýžem, majonézou a sušeným žloutkem, Soufflé z pečeného květáku s černým Perigordským lanýžem a sýrem Gruyére, Ravioli plněné ragú z hovězích líček Bourguignonne a pěnou z foie gras, Bianchetto bílým lanýžem a shitaki a závěrečný chod - to budou Lanýže z Michel Cluizel čokolády s pistáciemi, malinami a zlatem.

Vstupenka v ceně 1 890 Kč zahrnuje vstupenku do kina i na večeři s konzumací vybraného vína a piva z minipivovaru Proud.

Cinema City Slovansk...
Tel: 725 739 901
Na Příkopě 22
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: