Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
21
dubna

Hanami: Harmonické probuzení

Kampus Dejvice

zpět na výpis akcí
 

Ninjové kují 8. veřejný ročník růžového svátku jara v Technické ulici. Čekají vás například japonské filmy a kurzy jógy.

Začátek:21. 04. 22
Konec:26. 04. 22
Čas:12:00 - 22:00
Kategorie: kultura|kina, ostatní, zábava| zábava - ostatní, sport| jóga

Tento ročník se festival navíc prodlouží o doprovodné dny 25. 4. a 26. 4., kdy se můžete těšit na program plný jógy a japonských filmů.

Tentokrát v holportu s projektem sezónního oživení hlavní třídy dejvického kampusu: Vektor Technická.Ještě že je Hanami zpět. V plně rozjetém semestru a pracovním zápřahu, po dvou letech náročných společenských událostí se chceme na chvíli zastavit.

Zvedněte se od stolů a podte na chvíli pospolu v úžasu civět do moře růžové.

> HLAVNÍ DEN Hanami bude 21.4.! <

25. a 26. proběhnou doprovodné menší hanámka s promítáním a yogou!

Sakurová alej na hlavní třídě dejvického kampusu je esenciálním divem přírody mezi techniky i katolíky už po léta. Japonsko je trochu napřed a rozkvět sakur slaví už od 8. století, VŠCHT od roku 1999! Těšíme se na tento 8. veřejný ročník, pozvěte přátele a přijďte do kampusu!

Co čekat 21.4.?

Večer rozsvítíme celou alej do všech barev!

Ale nepředbíhejme, začínáme obědem. Dobré jídlo a pití bude důležitou součástí i letos, těšte se na

Neko Onigirazu, Miska u Mami a Kaiser Franz.

O rozjímavý hudební rozjezd se postarají Trevor Linde (Polygon/Dietl Archie/ moderátor pořadu Werk) a Koxoy (ex-Echo Jardy Petříka - Radio Wave)

Přechodem bude mezinárodně oceňovaný producent DNÉ ( https://wave.rozhlas.cz/dne-v-czechingu-2021-moji... ) a Orchestr VŠCHT Praha

Večer se nám nálada zlomí japonskými bubny Wadaiko Yosa Yosa, jejichž dílo dokoná vystupující hvězda DJ STEADY ( https://wave.rozhlas.cz/z-vychodniho-londyna-do-prazskych... )

V doprovodném programu koupíte japonské artefakty na blešáku, zahrajete si legendární deskovku Gó, uvidíte předváděčky bojových umění Aikido a japonské meče Nihóntó.

Akce vzniká za podpory MČ Praha 6, děkujeme!

Kampus Dejvice
Tel: 222 002 475
Technická
Praha, 16000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: