Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
19
dubna

Romeo & Julie 2022

Divadlo pod Palmovkou

zpět na výpis akcí
 

Můžeme se v on-line světě stát, kým chceme, vypadat, jak chceme, a dělat, co chceme? Multimediální inscenace o lásce za našich časů.

Datum:19. 04. 22
Cena:350 Kč
Čas:19:00 - 21:00
Kategorie: kultura|divadla

Mladý pár dostane štědře honorovanou příležitost: v on-line reality show mají hrát sami sebe a pokusit se zároveň získat, co možná nejvíce followerů. Zdánlivě snadný úkol však vede k roztříštění všeho, co dosud platilo… Je možné prezentovat sám sebe v on-line realitě tak, aby byl člověk skutečně sám sebou? Je to, co v dnešní době děláme, skutečně naše volba, nebo je to jen vzorec, do kterého chceme pohodlně zapadnout? Jaký je skutečný obraz Pekla, kterým si lidstvo prochází kvůli tomu, že následuje Image namísto Boha? Multimediální divadelní inscenace je realizována za využití moderních technologií v rámci mezinárodního programu Evropské unie Kreativní Evropa Face to Faith, kterého se spolu s Divadlem pod Palmovkou účastní také divadla z Německa, Izraele, Polska, Itálie, Estonska, Finska a Litvy.

Divadlo pod Palmovkou
Tel: 283011127
Zenklova 34
Praha 8, 180 36
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: