Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
prosince

Glam & Bubbles New Year's Eve

Manifesto Anděl

zpět na výpis akcí
 

Vkročte do Nového roku s nezapomenutelným večírkem v zastřešeném a vyhřátém Manifestu Anděl!

Datum:31. 12. 21
Čas:17:30 - 22:00
Kategorie: kultura| hudba zábava|zábava - ostatní,

Rozlučte se s rokem 2021 a přivítejte rok 2022 večerem plným třpytivých glitrů, balónků, zářivých světýlek a hvězdnou oblohou pod střechou. Jedinečnou atmosféru Manifesta Anděl doplní hudební sety DJ Giacoma v kombinaci s živou hudbou saxofonisty Rene Juniora.

Těšte se na kreativní silvestrovský koktejl s cukrovou vatou a proseccem a na akci 2+1, kdy při koupi 2 lahví prosecca Serenello 0,75 l dostanete třetí lahev ZDARMA!

Kartářka Andrea vám vyloží budoucnost v tarotových kartách a make-up artistka vám rozzáří tvář třpytivými ozdobami, protože kdy jindy než v tento den bychom se měli pořádně odvázat.

Dopřejte si skvělou večeři. Na výběr máte ze 13 restaurací, které představují různé světové kuchyně. Na koktejlovém baru Soot si vyberte z bohaté nabídky horkých a studených koktejlů, bublinek, vína a milovníkům piva jistě neujde náš pivní bar s tankovým Plzeňským Prazdrojem.

NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT:

→ živá hudba v podání DJ Giacoma & saxofonisty Rene Juniora

→ speciální silvestrovský koktejl “NYE cocktail special” (Cinzano prosecco, japonský cordial, grepový tonik, cukrová vata)

→ AKCE 2+1 na prosecco Serenello 0,75 l lahve

→ novoroční vykládání karet ZDARMA (18:30–21:00)

→ make-up artistka ZDARMA (17:30–21:30)

Dress-code: Let’s shine

Manifesto Anděl
Tel:
Ostrovského 34
Praha 5 - Smíchov, 150 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: