Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
18
prosince

Vánoční market v KRO Coffee

KRO Coffee

zpět na výpis akcí
 

Tip na dárek na poslední chvíli: balíček plný dobrot z KRO Kitchen.  

Datum:18. 12. 21
Čas:09:00 - 17:00
Kategorie: gastro|cukrárny a lahůdky, kavárny, občerstvení, restaurace, festivaly lifestyle| Nakupování,

S dárkem, který se dá sníst nebo vypít, nikdy neuděláte krok vedle. A co teprve s balíčkem plným dobrot, který připravil tým z KRO Kitchen. K dostání bude v sobotu 18. prosince 2021 na vánočním marketu v KRO Coffee na náměstí Jiřího z Poděbrad. Kromě něj zde pořídíte i další produkty od spřátelených značek. Ideální příležitost pro ty, kdo nechávají dárky na poslední chvíli.

V KRO Kitchen naplnili vánoční balíček dobrotami, které si zde sami vyrábí. A to i těmi tekutými. V první řadě tak obsahuje vaječňák (0,2 l) s příchutí koření a slaného karamelu, jehož základem je směs rumu, koňaku a sherry. Dále svařákový sirup (0,2 l), olivový olej (0,5 l), oříškový party mix, kari koření, kimchi kečup, omáčku piri-piri, slaný karamel a kimchi (300 g). Vše doplňují speciální vánoční KRO ponožky ve dvou různých motivech. 

Cena balíčku je 1250 Kč a připraveno bude rovných 100 kusů. Tři šťastlivci v něm kromě výše uvedeného najdou navíc voucher na konzumaci platný v obou bistrech i kavárně. 

Vánoční balíčky budou k dispozici 18. prosince na vánočním marketu v KRO Coffee, jehož součástí bude i speciální currywurst pop-up. Jednotlivé produkty z kuchyně KRO Kitchen bude možné zakoupit také samostatně, stejně jako novinky z merche či dárkové poukazy na konzumaci v hodnotě 500, 1000 a 2000 Kč. Dárky na poslední chvíli nabídnou také spřátelené značky jako papírnictví MOU nebo Bisqit, výrobce designových porcelánových hrnků.

KRO Coffee
Tel: 601 262 636
Vinohradská 64
Praha 3, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: