Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
17
prosince

Premiéra: Muž mojí ženy

Divadlo Na Fidlovačce

zpět na výpis akcí
 

Komedie nejslavnějšího chorvatského dramatika Miro Gavrana v podání Michala Dlouhého a Davida Novotného.

Datum:17. 12. 21
Cena:od 349 Kč
Čas:19:00 - 20:45
Kategorie: kultura|divadla zábava|

Á, já blbec, já idiot! Kurva jedna nevěrná! A já jsem tady celá léta kolem ní poskakoval a poslouchal na slovo jako pejsek! Kurva jedna falešná! Udělala mi ostudu a ze mě naprostého vola! Kde je moje čest? Kde je moje štěstí? Já se zabiju! Já ji zabiju! Kreše

Celých pět let dokáže jedna žena klamat dva muže. Jeden o druhém přitom nemají ani tušení a věří, že jsou pro svou lásku tím jediným vyvoleným. Jednou ale všechno praskne a oba se setkávají, aby situaci po chlapsku vyřešili. Který vyhraje? Nebo nakonec zvítězí žena? V reáliích současného Chorvatska se odehrává tento plnokrevný, ale přitom citlivý příběh o tom, co to znamená být zralým mužem, který už nechce nikomu nic dokazovat, nechce “lovit” nové ženy, zvykat si na nové pořádky, mužem, který chce jen žít svůj život tak, jak byl zvyklý.   

Komedii nejvýznamnějšího chorvatského dramatika Miro Gavrana z roku 1991 uvádíme v podání Michala Dlouhého a Davida Novotného, kteří se na prknech Fidlovačky potkávají poprvé od společných studií na konzervatoři.

Divadlo Na Fidlovačce
Tel: 773 831 705
Křesomyslova 625
Praha 4, 140 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: