Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
20
listopadu

Krasobruslařská Vánoční lední show

Centrum Černý Most

zpět na výpis akcí
 

Advent na Černém Mostě zahájí tradiční show na ledě. Krasobruslařská, akrobatická, multimediální: prostě show!

Datum:20. 11. 21
Cena:Zdarma
Čas:17:00 - 19:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, pro děti| Zábava

Minulý rok se dvěma malým nebojácným hrdinům z Centra Černý Most podařilo zachránit ze spárů zlodějů dárky pro děti i rodiče – a tím i celé Vánoce. Bude ale mít dvojka našich dobrodruhů stejné štěstí i letos? To se dozvíme už v sobotu 20. listopadu na tradiční Vánoční lední show Centra Černý Most!

Přivítejte s námi adventní období na oblíbené multimediální krasobruslařské show. V sobotu 20. listopadu na vás od 17 hodin čeká nabitá akrobatická show v podání mistra republiky v kategorii tanečních párů Martina Šimečka, bývalé reprezentantky Kateřina Macounová a týmu SK Krasobruslení Sparta Praha pod vedením držitelky ruského krasobruslařského titulu Natalie Orlové.

Na programu bude také vystoupení parkouristů z In Motion Academy Pavla Cibulky a o hudební doprovod se postarají kapela DIXI BAND a sbor Maranatha Gospel Choir.

Celý program zakončí slavnostní rozsvícení vánočního stromu, dekorací před západním vstupem a chybět nebude ani bohatá vánoční nadílka pro zákazníky.

*****

Vánoční program Centra Černý Most se řídí mimořádnými hygienickými nařízeními Vlády ČR. Účastníci akce se musí prokázat negativním potvrzením o bezinfekčnosti (pravidlo O-T-N, uznávat se budou pouze testy z certifikované laboratoře, platí pro osoby starší 12 let) u vstupu do prostoru akce za pomocí čtečky QR kódu. Prostor bude z tohoto důvodu otevřen již od 16:00 hod. Pro testování je možné využít testovací centra v Centru Černý Most na základě předešlé rezervace. Při akci je povinnost mít nasazený respirátor třídy FFP2 a jemu podobné. Na dodržování pravidel bude dohlížet proškolený personál. Prosíme o dodržování a respektování všech pravidel podle platných vládních nařízení. Děkujeme.

Centrum Černý Most
Tel: 281918100
Chlumecká 765/6
Praha 9, 198 19
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: