Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
října

Videomapping - Vyšehradská odyssea

Městská část Praha 2

zpět na výpis akcí
 

V rámci oslav výročí 1100 let úmrtí svaté Ludmily proběhne videomapping na Bazilice sv. Petra a Pavla na Praze 2 a názvem Vyšehradská odyssea.

Datum:02. 10. 21
Cena:Zdarma
Čas:20:00 - 21:30
Kategorie: kultura|ostatní, zábava| zábava - ostatní

Multimediální autorský umělecký projekt VYŠEHRADSKÁ ODYSEA - VIDEOMAPPING, který je věnovaný historickému dědictví naší země, spojený s oslavou 950.výročí Vyšehradské baziliky a s připomenutím 1100 let od úmrtí sv. Ludmily.

Projekt má podporu vedení MČ Prahy 2, NKP Vyšehrad a vedení Vyšehradské kapituly. Projekt je pod záštitou rektora ČVUT, doc. RNDr. Vojtěcha Petráčka a MgA. Hany  Třeštíkové, radní pro kulturu Magistrátu hl. m. Prahy.

 

Premiéra je plánována na 2. října 2021 od 20:00 hodin. Projekce s hudbou bude v průběhu večera bude několikrát opakována.

Pro diváky bude připraveno aktivní zapojení prostřednictvím mobilů v průběhu přestávek mezi projekcemi. Vstup je zdarma.

Městská část Praha 2
Tel: 236044111
Vyšehrad, Bazilika sv. Petra a Pavla
Praha 2, 12000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: