Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
02
října

Festival Odvahy 2021

Kampus Hybernská

zpět na výpis akcí
 

Festival o sociálních tématech a lidech, jejichž odvážná rozhodnutí mění svět k lepšímu!

Datum:02. 10. 21
Cena:200 Kč
Čas:13:00 - 20:00
Kategorie: poznání|ostatní

Festival Odvahy sbírá příběhy obyčejných lidí, jejichž odvážná rozhodnutí mění svět k lepšímu.

Druhý ročník festivalu proběhne v nově zrekonstruovaných prostorách Kampusu Hybernská na Praze 1 a zaměří se na sociální témata.

Letošní ročník představí řečníky a řečnice, kteří probouzí komunitní život, usilují o důstojný život i jeho konec nebo je jejich hlas slyšet ve veřejném prostoru. Celý festival popluje na vlně odvahy a pomoci druhým, chybět nebude dobročinný swap, tematické promítání nebo odvážný networking.

Cílem festivalu je ukázat, že i malá odvážná rozhodnutí mohou změnit život. Tvůj i cizí. A to třeba hned zítra!

Festival představí 9 řečnic a řečníků zaměřených na témata komunitního života, sociální pomoci, paliativní péče a sociálního bydlení. Návštěvníci se tak mohou těšit na Apolenu Rychlíkovou – redaktorku webu Alarm, Adama Zábranského – pražského radního pro bydlení a transparentnost, Evu Dudovou – zakladatelku projektu Přestupní stanice, Tomáše Hlaváčka – režiséra dokumentu Bydlet proti všem, Zuzanu Vránovou – zakladatelku projektu Sousedský klub, Báru Koritenskou – spoluzakladatelku spolku Živé Prachatice a Vivat Vila a další.

Celým festivalem provede herečka a moderátorka Tereza Dočkalová.

Kampus Hybernská
Tel:
Hybernská 4
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: