Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
září

Prosecco Festival

Žižkov BeerGarden

zpět na výpis akcí
 
Tip

Sezóna se pomalu chýlí ke konci a tak se hlásí o slovo poslední venkovní festival Prosecca. Pojďme si ho společně užít především se svými přáteli.

Začátek:24. 09. 21
Konec:25. 09. 21
Čas:15:00 - 22:00
Kategorie: gastro|bary a pivnice, vinárny, festivaly

PROSECCO - Giro del Festival je na festivalovém okruhu napříč republikou zprostředkovat autentický zážitek, dát ochutnat, vidět a cítit emoce z výrobků a typických produktů Itálie, u nás dostupných. Street Food prodejci nabízejí pestré menu tradičních specialit nejen Itálie, ale i rozličné novinky mezinárodní kuchyně, které už jsou, nebo možná po festivalu budou trendy, stejně jako prosecco. Tento typ servisu jídla, tedy pouliční občerstvení, menší porce, rozmanitá nabídka chutí, vůní a pestrých barev, od našich prodejců, je nedílnou součástí festivalu a k proseccu to jednoduše sedí. Teprve s Vámi, v harmonii s chutí a vůní výtečného jídla, potkávání se s přáteli a skvělou atmosférou, je prosecco životním stylem a Vy jste jeho neodmyslitelnou součástí.

Hudební produkce je pro vás připravena kontinuálně celý festival: DJ´s & Live Music.

pá 24.9.21 - 15:00 - 22:00

so 25.9.21 - 12:00 - 22:00

Žižkov BeerGarden
Tel:
Koněvova 1686/15
Praha, 13000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: