Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
září

Zahrada ve městě

Klub K2, o.p.s

zpět na výpis akcí
 

Bohatý program nabídne spoustu zábavných aktivit, rukodělných dílen a trhů pro rodiny s dětmi.

Datum:11. 09. 21
Čas:09:00 - 14:00
Kategorie: zábava| gastro|občerstvení, pro děti| Divadlo, Hry, Zábava, Kreativita

Již podesáté se uskuteční tradiční komunitní akce Klubu K2 na Zahradním městě v
Jabloňové ulici. V sobotu 11. září od devíti hodin dopoledne do dvou hodin odpoledne se prostor trhu Slunečnice před Rodinným centrem Klubu K2 promění v Zahradu ve městě.

V průběhu sobotního dopoledne vystoupí Divadlo Víti Marčíka s loutkovou pohádkou Šípková Růženka. Stánek Toulcova dvora nabídne keramiku, zeleninu, vázané květiny, dobroty a spoustu dalšího. Návštěvníci se mohou těšit také na pískování mandal a se společností Kokoza si budou moci vyrobit domácí vermikompostér. V rámci SWAPového obchůdku si vymění část garderoby, věci do domácnosti nebo třeba nevhodné dárky. V Šikulově dílně si děti s kladívky a hřebíky vyrobí fantazijní zvířata i dopravní prostředky. Nebude chybět ani úchvatný pohled na Zahradní Město ze střechy domu Arnika.

Komunitní akci určenou nejen pro všechny obyvatele Zahradního Města každoročně pořádá Klub K2 za podpory MČ Praha 10 a Magistrátu hl. města Prahy.

Klub K2, o.p.s
Tel:
K Rybníčkům 15/2349
Praha 10
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: