Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
10
září

Vinohradské vinobraní /II

Náměstí Jiřího z Poděbrad

zpět na výpis akcí
 

Ani letos nepřijdete o ochutnávku kvalitních vín a pokrmů, a to nejen tuzemských, ale i zahraničních ze zemí někdejšího Rakousko-Uherska.

Začátek:10. 09. 21
Konec:11. 09. 21
Čas:10:00 - 20:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| vinárny, festivaly

Ojedinělá degustační příležitost čeká v pátek a v sobotu 10. a 11. září na milovníky dobrého vína a burčáku. Tradiční festival vína na náměstí Jiřího z Poděbrad letos oslavuje "zašlé časy rakousko-uherské monarchie". Vinobraní se tedy zúčastní vinaři z celé Evropy, včetně Rakouska, Slovenska, Maďarska, Itálie, Bosny a Hercegoviny, Slovinska, Chorvatska, Rumunska, Srbska, Ukrajiny a Polska.

Degustovat mohou návštěvníci víno jak z osvědčených vinařství, tak i rodinných malých podniků, kde se výrobci zaměřují na specifickou chuť. Gurmáni si tak mohou vychutnat řadu značek, které budou mezi sebou pomyslně soutěžit v jakosti, inkoustové nebo zlatavé barvě, opulentní chuti a v jemném koření. Nebudou chybět bílá, růžová, červená vína, fajnšmekři si přijdou na své i v katalogu exkluzivních vín. Pochopitelně bude k dostání na Vinohradském vinobraní také tradiční burčák.

Náměstí Jiřího z Pod...
Tel:
náměstí Jiřího z Poděbrad
Praha 3, 130 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: