Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
04
září

SWAP školních potřeb

Výstaviště Praha

zpět na výpis akcí
 

Vyměňte si v Ateliéru Rychta své školní potřeby za jiné.

Datum:04. 09. 21
Cena:70 Kč
Čas:14:00 - 17:00
Kategorie: poznání|centra pro děti|

Nevyhazuj věci, které nevyužiješ! Daruj je nebo vyměň za něco užitečného.
Přijďte si k nám vyměnit školní potřeby za jiné. Udělejte si v šuplíku pořádek a přineste s sebou učebnice, pastelky, knihy, slovníky a další potřeby v sobotu odpoledne před Ateliér Rychta. V rámci SWAPU se můžete zúčastnit i workshopu recyklace tiskovin – časopisů, knih a novin. Z těchto materiálů si vyrobíte dekorativní předměty do bytu.
Předměty ke swapování: učebnice, pastelky, fixy (celá sada), vodovky, tempery (nevymalované), pracovní ( nevyplněné ) sešity, odborné knihy, slovníky, penály, obaly na sešity, aktovky, pravítka, kružítka, pytlíky na bačkůrky, svačinové krabičky a další.

Jak SWAP funguje?
Kupte si vstupenku za 70 Kč a přinesete s sebou libovolné školní potřeby – kolik jste si přinesli, tolik si můžete odnést. Pokud na výměnu nic nepřinesete, můžete si odnést 1 věc.
Na místě si pak vyberete, za co své potřeby vyměníte.

Kde nás najdete?
Projděte z levé strany až za Průmyslový palác, budeme před Ateliérem Rychta, v blízkosti bistra Artyčok.

Výstaviště Praha
Tel:
Výstaviště 67
Praha 7, 17000
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: