Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
31
července

Hradozámecká noc 2021 pro děti

Chvalský zámek

zpět na výpis akcí
 

Hradozámecká noc na Chvalském zámku slibuje nevšední zážitek uprostřed letních prázdnin.

Datum:31. 07. 21
Čas:17:00 - 22:00
Kategorie: pro děti|Divadlo, Zábava

O poslední červencové sobotě připravujeme pro rodiny s dětmi pohádkový program tematicky doplňující letošní TOP výstavu Pohádková země Vítězslavy Klimtové. Čas po běžné zavírací době nabídne zážitky všeho druhu: komentované prohlídky se skřítkem ze zámeckých podzemních chodeb, kulinářský workshop aneb jak se vaří v podzemí, divadelní představení na nádvoří v podání divadla Buchty a loutky a pro odvážné například i možnost spustit se po provaze do středověké zámecké lednice. A to vše ve večerních hodinách a s ojedinělou pohádkovou atmosférou.

Přijměte, prosím, pozvání do pohádkového světa na Chvalském zámku!

17:00 – 21:00 hod. kuchyně pro malé skřítky pod zámeckým kaštanem: Chcete vědět, jak se vaří v podzemí? Těšte se na dobroty i laskominy paní skřítkové i na kulinářský workshop pro děti.

18:00 – 22:00 hod. komentované prohlídky se skřítkem ze zámeckých podzemních chodeb nabídnou netradiční prohlídku zámeckých prostor i výstavy paní Klimtové. Rozverný skřítek Fridolín navíc nezapomene rozehrát zámecký orchestrion, co vyhání myši z děr a dychtivé zájemce o exkurzi do podzemí spustí po provaze do středověké lednice na to tata … Komentované prohlídky se skřítkem Fridolínem začínají vždy v celou hodinu od 18 do 22 hodin, poslední prohlídka ve 21 hodin.

18:00 – 22:00 hod. prohlídky bez průvodce; máte-li pro strach uděláno, můžete se na prohlídku zámku i výstavy vydat sami bez průvodce.

19:00 – 19:50 hod. pohádka Skřítek v podání divadla Buchty a loutky na zámeckém nádvoří; nezávislé alternativní loutkové divadlo Buchty a loutky pravidelně hostující ve Švandově divadle odehraje na zámeckém nádvoří poutavý příběh ze světa skřítků, kde nechybí legrace ani vážná témata a radost z pohádkového vyprávění zažívají dospělí stejně jako jejich děti. Představení trvá 50 minut, tedy můžete zkombinovat s komentovanou prohlídkou v 18, 20 či 21 hodin.

Chvalský zámek
Tel: 281860130
Na Chvalské tvrzi 857
Praha 9, 193 21
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: