Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
24
července

Smíchov Goodbye Party

Manifesto Smíchov

zpět na výpis akcí
 

Přijďte se rozloučit se Smíchovem než se přesuneme na novou lokaci Manifesta na Andělu. Jídlo, drinky, hudba a skvělá atmosféra.

Datum:24. 07. 21
Čas:16:00 - 22:00
Kategorie: kultura| hudba zábava|zábava - ostatní, gastro| bary a pivnice, občerstvení, restaurace,

Byla to jízda. Užili jsme si s vámi každý moment a vážíme si vašich návštěv za každého počasí. Vzpomínky, které jsme prožili v téhle naší malé oáze v Praze budou navždy součástí Manifesta. Teď je čas se rozloučit s jedním místem a vřele přivítat místo nové!

U této příležitosti vám spolu s Fiestou Latinou (@fiestalatinaprg) připravíme nezapomenutelný večer plné latinské energie. Juan Carlos a Gina Orejarena se postarají o živé vystoupení vallenato, populární žánr lidové hudby z Kolumbie, a DJ Candy a DJ Durane se postarají o to správné naladění na latinské rytmy tohoto večera.

Kromě hudebního doprovodu a unikátní atmosféry si na Smíchově můžete dát i osvěžující koktejly a skvělá jídla. Tak nezapomeňte přijít se rozloučit se Smíchovem v latinském stylu.

Máte skvělé zážitky ze Smíchova? Nezapomeňte je s námi sdílet a označit nás na sociálních sítích! @manifesto.market #ManifestoSmíchov

Line-up:
16:00–18:00 DJ Candy & DJ Durane
18:00–18:30 živé vystoupení VALLENATO (Juan Carlos & Gina Orejarena)
18:30–20:00 DJ Candy & DJ Durane
20:00–20:30 živé vystoupení VALLENATO (Juan Carlos & Gina Orejarena)
20:30–22:00 DJ Candy & DJ Durane

Manifesto Smíchov
Tel:
Zborovská 7
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: