Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
01
července

Letní spritz menu

BeBop bar

zpět na výpis akcí
 

I letní Praha může být osvěžující. Spritzi s BeBop baru se o to postarají!  

Začátek:01. 07. 21
Konec:31. 08. 21
Cena:od 175 Kč
Čas:16:00 - 23:59
Kategorie: zábava| gastro|bary a pivnice, občerstvení, vinárny

BeBop bar si na letní měsíce připravil opojné spritz drinky. Když se poodkryje význam slova spritz, které pochází ze slovesa spritzen a lze jednoduše přeložit jako střik, respektive vinný střik, je každému jasné, že drink bude letně osvěžující.  
 
Světem milovaný Aperol spritz je v nabídce také, ale nebyl by to nápaditý BeBop bar, kdyby si nepřichystal i „své“ signature spritzi. Trojice drinků je postavena na rozdílných chutí i servisu.

„Prvním drinkem je Tarragon Spritz, který dle názvu odkrývá složení. Je jím Tarragon Liquer doprovázený proseccem a sodou. Druhým je Cuban Spritz, který přenese každého jedním douškem na pláž do slunné Kuby a díky čerstvé limetové šťávě osvěží i při tropických teplotách. Posledním je Aperitiv Spritz, který je jiný než ostatní. Místo prosecca zde hlavní roli hraje tonik. Tento drink je vhodný jako start dobré večeře, která je v našem baru také k dostání. Za sebe mohu určitě doporučit BeBop burger se slaninou, sýrem, coleslawem a hranolkami. Absolutní bomba, která stojí za ochutnání a zaručí slibný start večera,“ říká šéfbarman Milan Drahoš.

BeBop bar
Tel: 222820100
Štěpánská 40
Praha 1, 11000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: