Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
23
června

Festival Arena

Smíchovská náplavka

zpět na výpis akcí
 

Festival Arena založený Divadlem bratří Formanů je přehlídkou divadla, nového cirkusu, hudby a současné vizuální tvorby.

Začátek:23. 06. 21
Konec:03. 07. 21
Čas:17:30 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní

Festival ARENA založený Divadlem bratří Formanů je přehlídkou divadla, nového cirkusu, hudby a současné vizuální tvorby. Jeho součástí jsou představení vzniklá v produkci bratří Formanů, stejně jako představení kumštýřů, artistů a jiných umělců, které Petr a Matěj Formanovi potkali během svých cest po světě.

Čtvrtý ročník festivalu se letos uskuteční na novém místě – přesune se o několik metrů dál a stane se součástí nově zrekonstruované Smíchovské náplavky. Festivalové městečko tak zabydlí prostor od parku na Hořejším nábřeží až po hladinu Vltavy. Zde bude tradičně scéna lodi Tajemství poskytující kromě programu také odpočinek s výhledem na Vyšehrad a další krásy Prahy. Do parku jsme umístili tradiční mongolskou jurtu katalánského souboru Los Galindos, kteří se v Praze představí úplně poprvé.

Smíchovská náplavka
Tel:
Hořejší nábřeží
Praha 5, 15000
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: