Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
 

Jednodenní akce profesionálních mimů, herců, tanečníků a performerů.

Datum:18. 06. 21
Cena:Zdarma
Čas:14:00 - 22:00
Kategorie: kultura|divadla, ostatní, pro děti| Kultura, Divadlo, Zábava

Cíl setkání je jen jeden: pobavit Pražany po covidové dietě a naservírovat jim nefalšované živé umění.

Mariánský happening vychází z třiadvacetileté tradice super festivalů v kině Aero pod názvem “Festiválek Jsem spokojenej”. Profesionální tvůrce dobré nálady, Adam Halaš, přichází tentokrát Pražanům naproti právě na Mariánské náměstí.
Říká: “Jako pedagog na Akademii múzických umění chci upozornit studenty, školáky i jejich rodiče, že budou brzy prázdniny a že jsou tady dlouhé dny pro pobavení. Vysílám signál návratu umělců k divákům”

Odpolední program je připraven pro dětské publikum, Buskeři a performeři oživí prostor Mariánského náměstí divadelními a cirkusovými výstupy.
V 19.30. hod. vyvrcholí program pro dospělé diváky vystoupením hvězd současného pohybového divadla, pantomimy, improvizace a nového cirkusu.

Všichni se představí v krátkých 10 minutových skečích na téma “VŠE SOUVISÍ SE VŠÍM” na který naváže populární mim-session. Na pódiu se vystřídají Anna Polívková, Losers Cirque Company, Lenka Vagnerová & Company, GNAT- Goršecké Narodnie Akademične Teatre, DEKKADANCERS, Filip Zahradnický, Simona Babčáková a improvizační skupina NO A?, Martin Zbrožek, Squadra Sua, RADIM VIZVÁRY, Antonín Novotný, Feel the Universe Circus Company, Johnny & Jenny, Petr Biel a Burki&com

Setkání se koná za podpory Hlavního města Prahy, Hudební a taneční fakulty AMU a Městské knihovny v Praze.

Přijďte určitě. Vstupenky neshánějte. Tato mimořádná akce se koná zadarmo s jediným cílem, jak říká Adam Halaš: „potěšit jeden druhého a ujistit se navzájem, že se ještě pořád umíme zasmát.

Mariánské náměstí
Tel:
Mariánské náměstí
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: