Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
13
června

Nedělní Brunch - Sunday Brunch

Zinc Bar & Restaurant

zpět na výpis akcí
 

Vychutnejte si mořské plody, čerstvé saláty, krájené maso, dezerty a víc v kombinovaném rautu. Populární nedělní brunch v Zincu je zpět.

Začátek:13. 06. 21
Konec:27. 06. 21
Cena:od 1 300 Kč
Čas:12:30 - 15:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, gastro| cukrárny a lahůdky, občerstvení, restaurace, ostatní, pro děti| Hry, Zábava

Populární nedělní brunch je zpět! V červnu budou jen dva termíny - 13.6. a 27.6. tak neváhejte a rezervujte si místo na zinc@hilton.com!

Jídlo bude připraveno bufetovou i servírovanou formou. Těšit se můžete na tradiční sushi, mořské plody, krájené maso, čerstvé saláty i dezerty. Hlídaný dětský koutek je také k dispozici. Těšíme se na Vás!

V ceně 1300 Kč/osobu je zahrnuta sklenka Prosecca, pivo, víno, nealko, parkování a WiFi!

Děti od 7 do 12 let 570 Kč.
———
Our popular Sunday Brunch is back! With only two dates in June - 13.6. and 27.6. do not wait to book a table via zinc@hilton.com!

Meals will be ready in a form of combined buffet with individual portions and served plates. You can look forward to traditional sushi, seafood, ​​meat carvery, fresh salads and desserts. A supervised kid’s corner is also available. We look forward to seeing you!

Price 1300 CZK/person includes also glass of Prosecco, beer, wine, nealko, parking and WiFi!

570 CZK/child from 7 to 12 years.

Zinc Restaurant
Tel: 221 822 300
V Celnici 7
Praha 1, 110 00
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: