Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
22
května

Operace Anthropoid - QR bojovka

Městská část Praha 8

zpět na výpis akcí
 

Od 22. května do 18. června 2021 na místě Mural Artu začíná QR bojovka “Operace Anthropoid” o ceny pro starší děti a dospělé.

Začátek:22. 05. 21
Konec:18. 06. 21
Čas:08:00 - 22:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| po praze, pro děti| Hry

Od 22. května do 18. června 2021 na místě Mural Artu (tramvajová zastávka Vychovatelna) startuje QR bojovka “Operace Anthropoid” o ceny pro starší děti a dospělé, kterou Praha 8 připravila ve spolupráci s Prahou 9, Sokolem Libeň, Divadlem Pod Palmovkou a Karlínským Spektrem DDM hl. m. Prahy.

Hra je určena především pro starší děti a dospělé. Celková délka trasy je kolem 10 km, ale můžete vyrazit jen na část nebo si hru rozdělit do více dní. Hra má celkem 25 stanovišť. 15 základních a pak 5 stanovišť ve Vysočanech a 5 v Karlíně.

Na hru je třeba se zaregistrovat přes mobilní zařízení na www.operaceanthropoid.cz

S sebou na trasu potřebujete mobil s datovým tarifem.

První stanoviště (QR kód) naleznete u tramvajové zastávky Vychovatelna. Skenování QR kódu je nutné provádět po přihlášení na www.operaceanthropoid.cz v menu SCAN (tedy ne klasickou čtečkou v mobilu). Dále postupujete dle instrukcí. Odpovědi na otázky si dobře rozmyslete, správnou odpověď vyberete tažením doprava. Pokud se vám během hry např. vybije telefon, můžete se přihlásit na jiném, pod stejným názvem a heslem a pokračovat dále.
Pro získání odměny je důležité správně odpovídat na otázky a vyluštit křížovku.

Městská část Praha 8
Tel:
Zenklova 35
Praha 8, 180 48
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: