Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
11
května

Výstava Czech Nature Photo 2021

Czech Photo Centre

zpět na výpis akcí
 

Pátý ročníku soutěže Czech Nature Photo. Můžete se těšit na výstavu oceněných a další vybrané snímky přírody.

Začátek:11. 05. 21
Konec:11. 07. 21
Cena:od 40 Kč
Čas:10:00 - 18:00
Kategorie: kultura|galerie, ostatní

Čeká Vás výstava pátého ročníku soutěže Czech Nature Photo. Soutěž byla zahájena výstavou letošního porotce soutěže, izraelského fotografa přírody Boaze Amidrora. Nyní se už můžete těšit výstavu oceněných a dalších vybraných snímků přírody.

Mezinárodní porota vybrala v jubilejním pátém ročníku soutěže Czech Nature Photo nominované snímky. Do soutěže se přihlásilo 267 autorů, kteří zaslali 2300 fotografií. Novinkou letošního ročníku bylo Czech Photo Junior, do něhož se přihlásilo 227 žáků základních a středních škol, kteří zaslali téměř tisíc fotografií. Dále byla vyhlášena ve spolupráci se Zoo Praha kategorie Zvířata ve svém prostředí.

Vítězové jednotlivých kategorií budou oznámeni 10. května při online slavnostním ceremoniálu v galerii Czech Photo Centre. Po ceremoniálu bude otevřena výstava oceněných a vybraných snímků. Vše se bude řídit aktuálními nařízeními vlády.

Czech Photo Centre
Tel: 608 875 556
Seydlerova 4
Praha 5, 15800
Navigovat
MHD

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Sauny u řeky, v Národním divadle, v obchodním centru, v kasárnách i mimo centrum. Tady je výběr těch nejlepších a nejzajímavějších saunovacích míst po celé Praze, abyste se nemuseli potit při jejich hledání na webu.

Doporučujeme vyzkoušet: