Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.Beru na vědomí
03
dubna

Vyšehradem pro kolíček

Jedličkův ústav a školy (JÚŠ)

zpět na výpis akcí
 

Také vás nebaví stereotypní home office nebo jste unavení z online výuky? Šve vás, že už skoro nikam nemůžete?

Začátek:03. 04. 21
Konec:30. 04. 21
Cena:777 Kč
Čas:06:00 - 21:00
Kategorie: zábava|zábava - ostatní, poznání| po praze, ostatní

Hledáte aktivitu, kterou byste s rodinou a přáteli mohli dělat i v době, kdy je všechno zavřené? Podnikáte procházky po zajímavých místech?
Přispějete rádi na dobrou věc?
Pak jste tu správně.
 
Právě pro vás jsme připravili venkovní stopovací hru Vyšehradem pro kolíček, kterou si můžete projít kdykoliv a nezávisle na epidemiologických nařízeních. Hru jsme připravili ve dvou verzích:
  - pro rodiny s dětmi cca od 6 let a 1. stupeň základních škol
  - pro dospělé nebo firemní týmy, 2. stupeň základních škol a střední školy

Hra vás provede zajímavými místy Vyšehradu. Užijete si zábavu, čerstvý vyšehradský vzduch a načerpáte nové vědomosti. A protože je Vyšehrad více než 100 let spojený s Jedličkovým ústavem, tak během hry nakouknete pod pokličku života lidí s handicapem.

Vaším průvodcem bude Ruda, žák školy Jedličkova ústavu, který je na vozíku a kterému pomůžete vyšetřit jeden velký problém.
Hra vám zabere přibližně dvě hodiny a je bezbariérová. I tak vozíčkářům doporučujeme mít s sebou doprovod, který případně pomůže zdolat pár dlažebních kostek a několik částí s prudším stoupáním / klesáním.
Za jedno stažení hry, kterou může jít celá rodina nebo skupinka přátel (povolený počet dle aktuálního nařízení vlády), přispějete Nadaci Jedličkova ústavu částkou 777 korun. Po zaplacení vám do 24 hodin přijde odkaz na podklady ke hře – plán cesty s vyprávěním a úkoly k vytištění.

Jedličkův ústav a šk...
Tel: 241 083 100
V Pevnosti 4
Praha 2, 128 41
Navigovat
MHD

Další akce pořadatele:

Také by tě mohlo zajímat:

Naše speciální výběry pro milovníky městského života. Navštivte doporučené akce i místa, která stojí za to.

 

Vybrali jsme pro vás ty nejzajímavější akce v metropoli pro malé i velké. Poradíme vám, kam s vašimi ratolestmi v Praze vyrazit, pokud se chcete pobavit, inspirovat nebo jen utéct nudě sobotního či nedělního odpoledne.

Doporučujeme vyzkoušet: